Terug naar home

Verhuur

In Bibelot kan het!

Jouw event op het podium

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, borrel, congres, seminar, vergadering, productpresentatie, livestream of hybride event. In Bibelot zetten wij uw evenement in de spotlight! Bibelot is gevestigd in het Energiehuis, een voormalige elektriciteitscentrale uit 1905 aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De zes imposante energiehallen zijn met behoud van originele details getransformeerd tot moderne concert- en theaterzalen, leslokalen, studio’s, ateliers, vergader- en loungeruimten en café’s. Elke ruimte, waaronder de popzalen van Bibelot, is afzonderlijk of in combinatie te gebruiken.

 

“Ik wil jullie even laten weten dat we ontzettend veel leuke en lieve reacties krijgen op ons feest gisteravond, was echt top geregeld en dat was duidelijk zichtbaar, iedereen heeft enorm genoten, met name van de diversiteit ook. Men vond ook de locatie fantastisch! Heel erg bedankt voor het meedenken en mee organiseren en het geduld en flexibiliteit, niets was teveel, door jullie is het een feest geworden waar we met veel plezier op terug kijken.” –  Salios, mei 2024

 

 

Wilt u met uw organisatie een eigen event organiseren maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen en denken graag mee. Wij faciliteren niet alleen de locatie, maar nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen. Van de indeling van de zaal tot het verloop van de dag staan we voor u klaar. Of u nu invulling zoekt voor een hele dag of voor een avond, wij regelen het. Door onze jarenlange ervaring wordt uw (zakelijke) evenement 100% geslaagd.