Vergaderen

Vergaderen in een popzaal? Jazeker! Juist in onze ruime popzalen kunnen we een unieke vergaderervaring creëren bij uw deelnemers. Wat dacht u van vergaderen op hetzelfde podium als waar artiesten als Kim Wilde, De Dijk, BLØF, UB40, Grandmaster Flash en vele andere hebben opgetreden? Of op de dansvloer van onze Power Stage een intieme setting creëren? Er is veel mogelijk, en wij denken graag op een creatieve wijze met u mee om uw vergadering uniek te maken.

Daarnaast beschikken wij over diverse ruimtes waaronder ons café Brandstof waar vergaderen goed mogelijk is met diverse faciliteiten, waarbij in de zomer een combinatie van een buitenlunch op ons terras tot de mogelijkheden behoort. Bibelot beschikt over beamers, microfoons, geluidssystemen, flip-overs, en een ruim assortiment aan catering mogelijkheden. Onze zalen zijn volledig te verduisteren en uit te lichten met statisch sfeerlicht maar ook is inlaat van daglicht mogelijk. Aan u de keuze.

Vraag een offerte aan

DD dash MM dash JJJJ
*Verplicht in te vullen velden

Meer Mogelijkheden

Dankzij de vele sfeervolle ruimtes en onze gastvrije en flexibele medewerkers is Bibelot geschikt voor alle zakelijke evenementen. Wilt u bijvoorbeeld een groots congres organiseren, of een kleinschalige vergadering? Heeft u een plan voor een evenement dat niet zo makkelijk in een hokje te plaatsen valt? Bibelot biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor al uw ideeën.