Livestreams & Hybride events

Bibelot is gedurende de Coronacrisis grotendeels gesloten geweest voor publiek. Maar livestreamen mocht wel! Bibelot heeft geïnvesteerd in professionele video apparatuur en heeft de kennis in huis om professionele audiovisuele producties te maken.
Wij kunnen uw event tot in detail vastleggen en/of livestreamen.

Livestream

Voor veel bedrijven is het zelf organiseren van een livestream vaak kostbaar. Er moet een externe organisatie ingehuurd worden om de livestream te faciliteren. Bibelot kan dit geheel voor u uit handen nemen. Met professionele belichting, een edgy locatie en professioneel personeel. In alle zalen van Bibelot is een livestream mogelijk.


Hybride evenement

Kunnen niet alle deelnemers fysiek aanwezig zijn om welke reden dan ook? Dan is een hybride evenement de juiste oplossing. Op deze manier leggen wij het event vast zodat deelnemers dit op een later tijdstip kunnen terugkijken, of streamen het live tijdens het evenement.


Daag ons uit!

Wilt u Bibelot uitnodigen voor een vrijblijvende brainstormsessie omtrent livestreaming en/of een hybride event? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ons neer.

DD dash MM dash JJJJ
*Verplicht in te vullen velden

Meer Mogelijkheden

Dankzij de vele sfeervolle ruimtes en onze gastvrije en flexibele medewerkers is Bibelot geschikt voor alle zakelijke evenementen. Wilt u bijvoorbeeld een groots congres organiseren, of een kleinschalige vergadering? Heeft u een plan voor een evenement dat niet zo makkelijk in een hokje te plaatsen valt? Bibelot biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor al uw ideeën.