Event management

Wilt u een personeelsfeest, een zakelijk event of een bruiloft organiseren in Dordrecht en bent u nog op zoek naar een inspirerende locatie? Bibelot maakt uw bijeenkomst tot een groot succes!

Wilt u een personeelsfeest of zakelijk event organiseren in Dordrecht en bent u nog op zoek naar een inspirerende locatie? Bibelot maakt uw bijeenkomst tot een groot succes! Wij regelen niet alleen de locatie, maar nemen desgewenst de hele organisatie uit handen. Van de indeling van de locatie tot het verloop van de dag staan we voor u klaar. Of u nu invulling zoekt voor een hele dag of voor een avond, wij regelen het. Door onze jarenlange ervaring wordt uw zakelijke evenement 100% geslaagd. Bel of mail ons voor extra informatie of een offerte of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij horen graag van u!

Zakelijk evenement organiseren

Bent u van plan een lezing, congres, vergadering, knallend personeelsfeest of productpresentatie te houden en geeft u de details liever uit handen? Dan staat het team van Bibelot voor u klaar! Wij zetten ons ervoor in om een zakelijk evenement te organiseren zoals u het wilt. Onze eigen zalen en café in het monumentale Energiehuis in Dordrecht, zullen uw bezoekers verstelt doen staan. Bibelot heeft ruimte voor maximaal 800 personen en is zeer geschikt om zakelijke evenementen te organiseren. Ook voor kleinere gezelschappen zijn onze zalen zeer geschikt. De keuze is uiteindelijk aan u!

Of het nu een bijeenkomst, diner of avondvullend programma moet worden met optredens en dansen tot in de vroege uurtjes, wij regelen alles voor uw zakelijke evenement in Dordrecht. Wilt u een personeelsfeest in Bibelot Dordrecht geven of zoekt u een vergaderlocatie in Dordrecht? Kies voor expertise en ervaring en laat uw zakelijke evenement door Bibelot organiseren. We hebben al meer dan vijftig jaar ervaring met het op touw zetten van verschillende soorten evenementen, van congressen tot bruiloften en zelfs festivals! Alles wordt van a tot z voor u geregeld. Wij helpen u met het kiezen van de geschikte zaal, de invulling en de aankleding van het event. Het maken een draaiboek, het inhuren van fotografen en artiesten en andere zaken kunt u allemaal aan ons overlaten. Voor uw zakelijk evenement heeft u in het monumentale Energiehuis ontelbaar veel mogelijkheden!

DD dash MM dash JJJJ
*Verplicht in te vullen velden