Artist Lounge

Originaliteit en comfort in de Artist Lounge!

Artist Lounge

Welkom bij Bibelot’s Artist Lounge – de perfecte plek voor vergaderingen en bijeenkomsten! Onze ruimte, met een capaciteit van 25 personen, biedt een uniek en inspirerend decor voor brainstormsessies, creatieve samenkomsten en teambuildingactiviteiten. Of je nu een klein bedrijf bent dat een intieme vergaderruimte nodig heeft of een grotere organisatie die op zoek is naar een uitzonderlijke locatie, de Artist Lounge staat voor je klaar.

Onze Artist Lounge is ontworpen met het oog op originaliteit en comfort. De ruimte is aangekleed met opvallende kunstwerken van lokale artiesten, wat zorgt voor een stimulerende en artistieke sfeer. Met comfortabele zitplaatsen en een flexibele indeling kun je de ruimte naar jouw behoeften aanpassen, of het nu gaat om een formele vergadering met presentaties of een informeel teamoverleg.

Wat de technologische aspecten betreft, beschikt de Artist Lounge over alle benodigde faciliteiten om je vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Maak gebruik van het snelle internet, de audiovisuele apparatuur en het professionele geluidssysteem om je presentaties en interactieve sessies tot een succes te maken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij al je technische vereisten.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid van de Artist Lounge te controleren en bespreek de mogelijkheden voor jouw vergadering. We kijken ernaar uit om jou en je team te verwelkomen in Bibelot’s Artist Lounge!

Capaciteit

25 personen


Inbegrepen

Beamer


Catering

Vanuit Brandstof kunnen wij diverse soorten catering aanbieden. Van ontvangst met ontbijt of lunch tot diner. Wij denken graag met u mee!


Offerte aanvragen

Klaar om een fenomenaal event te organiseren? Wij zijn hier om met uw visie iets indrukwekkends te produceren en uitvoeren. Hiernaast nodigen we u uit om de offerte-aanvraagformulier in te vullen. Samen kunnen we de eerste stap zetten richting een fantastisch en geslaagd event.

DD dash MM dash JJJJ
*Verplicht in te vullen velden