Delain – Bibelot

vrijdag 1 maart 2019

Delain

Symfonische metal met internationale allure

De legendarische symphonische metalband Delain komt naar Dordt! Van volle Main Stage tot een surprise optreden in de Power Stage, Delain heeft een zwak voor Bibelot. Ooit opgericht door Martijn Westerholt als project waarbij hij verscheidene muzikanten uitnodigde. Veel bekende gezichten passeerden, van Marco Hietala tot Liv Kristine. Pas bij de eerste liveshows werd een vaste band gevormd die inmiddels ook Dordtse inbreng kent met Joey de Boer op de drums. De band werkt hard en met resultaat. Vijf albums, tours met Within Temptation, Nightwish, Sabaton en optredens op festivals als Graspop, Download, Wacken en Fortarock. Momenteel werkt Delain aan de opvolger van zijn grootste album ‘Moonbathers’ die in 2019 uitkomt. Get ready to experience a new Delain!

+support: Autumn
Laat je omver blazen door de zware prog-rock van Autumn. De band stond eerder op festivals als Dynamo Open Air en Graspop Metal Meeting. In 2019 komt het nieuwe album ‘Stacking Smoke’ uit, volgens de band het meest persoonlijke album tot nu toe.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45
'Als je hebt getourd met Nightwish en Within Temptation dan behoor je tot de allergrootste.'
Edwin van de Merbel
Marketeer Bibelot

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00.