Dordrecht Metal Fest

i.s.m Dordrecht Metal

concert

Datum

za 19 okt 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 14.00

We bundelen opnieuw de krachten met Dordrecht Metal om de Dordtse metal gemeenschap te trakteren op een avond vol pure metalen waanzin! We presenteren een stevige line-up met een divers geluid. Tijd om de biertjes in te slaan en je klaar te maken om de hele avond te headbangen, want deze avond belooft een genadeloze stortvloed van gitaargeweld die je sprakeloos zal achterlaten.

Bands:

Rectum stretchers
Rectum stretchers is een goregrind band met leden tussen de 16 en 18 jaar uit Dordrecht en Papendrecht die snoeiharde goregrind maken en hierbij een goed feestje kunnen bouwen. Geïnspireerd door bands zoals Macabre, Gronibard en Rompeprop bezorgen ze jullie een goeie mix van de meest dikke groovy riffs, harde breakdowns, snelle blastbeats en gore pitch shifting vocals. De band speelt met plezier en overtuiging en weet een zaal daarin moeiteloos mee te krijgen. Ook Dus zet je feestmuts op en maak er een gezellig feestje van!!

Necrotesque
Necrotesque een compositum van de woorden “necrotic” en “grotesque”, werd opgericht in het voorjaar van 2021. Necrotesque is Old School Death Metal! Met muzikanten die een gecombineerde achtergrond hebben in Death Metal, Doom, Rock-‘n-Roll, Black Metal en Thrash. Het resultaat is groovy en swingend. Recht-toe-recht-aan kettingzaag-metal om op los te gaan in de moshpit.

Inspiratie: Grave, Bolt Thrower, Asphyx, Entombed, Dismember.

MORE TO BE ANNOUNCED

Binnenkort in Bibelot