Another Now

Voor een breed doch avontuurlijk metal publiek

concert
Dordtpas
drum-'n-bass
metal

Datum

za 15 jun 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

v.a. € 18,50

Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Crystal Lake, I Prevail, Spiritbox en ERRA. In mei 2024 brengt de band hun tweede album ‘HEX’ uit. In juni 2021 bracht de band hun debuutalbum ‘OMNI’ uit, die internationaal werd opgepakt door o.a. Rock Sound, KERRANG! Magazine, Distorted Sound en Spotify’s editorial metal playlists ‘New Core’, ‘New Blood’ en ‘New Metal Tracks’. In het voorjaar van 2024 volgt hun tweede studioalbum.

De succesvolle releases van hun losstaande singles en debuutalbum ‘OMNI’ gecombineerd met hun energieke live set resulteerde in diverse mijlpalen zoals een uitverkochte Melkweg (Amsterdam) show als support voor Ice Nine Kills en spots op festivals als Jera On Air, Popronde, Klomppop en Submitfest. In 2022 vond hun eerste Nederlandse headlinetour plaats in venues als Paard, Dynamo en Patronaat en verzorgden ze de support voor Beartooth in een uitverkochte Dynamo, support voor Asking Alexandria in TivoliVredenburg, support voor For I Am King’s ‘Crown’ album release tour en de pre-show in de Ziggo Dome voor Metallica’s Arena show in Amsterdam.

+support: Torn From Oblivion
Torn From Oblivion is een deathcore band uit Eindhoven. Ze brengen de agressie van deathcore, experimenteren met progressieve riffs en mixen dat met hardcore om hun visie op agressieve muziek te verwerkelijken. De energieke liveshows zijn waar de band echt op uitblinkt, het is iets wat je niet wilt missen. Torn From Oblivion zet zich in om hun stempel te drukken op de muziekscene, en dat zullen ze ook doen.

Ontvang 50% korting met je Dordtpas! Wil je dit concert bezoeken? Neem dan via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Je ontvangt dan een unieke code om het ticket met korting aan te schaffen. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier! Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

Meer drum-'n-bass en metal