Pene Corrida – Koningsnacht

Homecoming Show

concert

Datum

vr 26 apr 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 20.00

Stel je eens voor wat er zou gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal op smeren?
Pene Corrida is dé coverband met het scherpste randje, laat je verbazen tijdens hun genadeloze Party-Metal shows!

Een wervelstorm van scheurende gitaren en herkenbare dancebeats, bij een show van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen staan.
Hun uitstekende samensmelting van popmuziek en metal resulteert telkens weer in één groot feest der herkenning.

Tijdens hun deelname aan het RTL4-programma Hollands Got Talent in 2023 bewees de band dat hun benadering metal toegankelijk kan maken.
Ze ontvingen lovende kritieken en een staande ovatie van de jury en het publiek.

Met hun grootste tour ooit op komst, de "Bring The Action Tour", brengen ze een scala aan nieuwe medleys met zich mee, boordevol hits en guilty pleasures van vroeger en nu.
Bereid je voor op een meedogenloze Party-Metal show vol humor, grenzeloze energie en een feest dat je niet snel zult vergeten!

+support: COLD MIND
Rechtstreeks uit de 078! Deze vijf koppige hardcore formatie is opgericht in 2014. De band heeft in 2015 een EP uitgebracht en veel shows gespeeld. Het was even stil rondom de band, maar nu zijn ze terug en harder dan ooit. Na een aantal wisselingen in de formatie komt de band met een nieuwe set nummers. Met een eigen saus van hardcore/metal geven ze een compleet eigen draai aan hun sound. Verwacht veel energie, pakkende riffs en harde breakdowns.

Binnenkort in Bibelot