Deez Nuts (AU)

Hardcore punk knalfuif

concert
hardcore (punk)
metal
punk

Datum

zo 15 okt 2023

Locatie

Power stage

Deuren open

19:00

Aanvang

19:30

v.a. € 20.00

Al bijna twee decennia lang is Deez Nuts een synoniem voor een feest dat onvermijdelijk uit de hand loopt. De band weet een bizarre cocktail van hardcore punk, nu-metal en rap te maken die je hoe dan ook weet te integreren. Ze zijn nog maar net vertrokken van Europese bodem, waar ze festivals als Summer Breeze speelde, of ze zijn alweer klaar voor een nieuwe ronde.

Deez Nuts koos verschillende locaties uit om te schrijven en op te nemen, maar bleef trouw bij Comeback Kid’s Andrew Neufeld als producer. ‘’You Got Me Fucked Up’’ heeft regelrechte tien knallers. Er zijn geen twintig seconden hilarische nummers, maar puike songteksten en een strakke structuur.
‘’You Got Me Fucked Up’’ is het album dat Deez Nuts moest schrijven legt vocalist JJ Peters uit: ‘het is een verademing waar wij en onze fans naar snakte. Het is dat wat het meest opvalt aan onze manier van teksten schrijven, optreden en vibe op het hele album: we hebben eigenlijk onze party sound terug. Deze nummers schreeuwen plezier.’ Geen huisdieren toegestaan, maar je vertrekt hoe dan ook met een kater!

+ support: BRACES
Hard-hitting en recht voor z'n raap. BRACES brengt muziek die je in het gezicht slaat. Deze vierkoppige metalband uit Tilburg mengt elementen uit hardcore, metalcore en deathcore. Geïnspireerd door Slipknot, Emmure en Knocked Loose, voegen ze ook details van elektronische en percussieve elementen toe aan hun muziek. BRACES heeft onlangs hun eerste twee singles ‘Blissful Misery’ en ‘Eyes of the Serpent’ uitgebracht en een succesvolle debuutshow gespeeld samen met Torn From Oblivion.

Meer hardcore (punk), metal en punk