Tusky

Een avond vol rauwe, oversneden punkrockenergie!

concert
punk

Datum

vr 13 dec 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 17.00

Sinds hun explosieve start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgestaan. Met een rauwe, onversneden punkrockenergie hebben ze podia verwoest en harten veroverd, en nu zijn ze terug met een najaarstour die een ware ode is aan de punkcultuur.

Deze tour draait niet om een album, maar om het pure punkverhaal dat Tusky te vertellen heeft. Met een extra dosis adrenaline in de vorm van gitarist Michiel van Iersel (Mayleaf, No Turning Back), belooft de band elke show rauwe, ongefilterde punkrock waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Deze tour staat garant voor chaos, moshpits en crowdsurfen als nooit tevoren.

Van Nederlandse kelders tot Belgische zalen en Duitse clubs, Tusky heeft overal een spoor van vernieling achtergelaten. Maar deze keer zullen ze de punkcultuur eren en omarmen, met een ongeëvenaarde energie die alleen maar kan komen van een band die vastbe sloten is om de geest van punk levend te houden.

Met hunverse punktracks zullen ze je meeslepen op een razende, ongecontroleerde rit door de wereld van punkrock. Dus bereid je voor om te dansen, te schreeuwen en jezelf volledig te verliezen in de anarchie van Tusky

Band:
Vladimir Stevic – zang
Sjors van Reeuwijk – gitaar
Quirin Wijgers – bas
Bas Allein Richir – drums
Michiel van Iersel – gitaar

Meer punk