Een afscheidsborrel/receptie moet sfeervol en uniek zijn. In Bibelot zijn beide aspecten ruimschoots aanwezig. In onze zalen kunnen grotere groepen borrelen, terwijl ons Café Brandstof voor een intiemere setting kan zorgen.

Veel mogelijkheden

Borrelen op een geschikte locatie die exclusief voor u en uw gezelschap is gereserveerd is mogelijk in Bibelot. Wij zorgen voor de drankjes en hapjes. U heeft keuze uit verschillende assortimenten, waarbij zowel vlees, vega en vegan opties mogelijk zijn.


Artiesten & entertainment

Bibelot helpt u graag bij de juiste afstemming qua muziek. Is een achtergrond muziekje voldoende? Dan is dat uiteraard prima. Echter kunnen wij u ook helpen met het zoeken van die leuke singer-songwriter, jazzband, of DJ.


Samen ideeën doen borrelen?

Wilt u Bibelot uitnodigen voor een vrijblijvende brainstormsessie omtrent het organiseren van een borrel in een van de zalen van Bibelot in Dordrecht? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ons neer.

DD dash MM dash JJJJ
*Verplicht in te vullen velden

Meer Mogelijkheden

Dankzij de vele sfeervolle ruimtes en onze gastvrije en flexibele medewerkers is Bibelot geschikt voor alle zakelijke evenementen. Wilt u bijvoorbeeld een groots congres organiseren, of een kleinschalige vergadering? Heeft u een plan voor een evenement dat niet zo makkelijk in een hokje te plaatsen valt? Bibelot biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor al uw ideeën.