St. Patrick’s Day: Bunch of Bastards, Drunken Dolly & The Burning Pubcrawlers

Happy St. Patrick's Day!

concert
punk
rock

Datum

za 16 mrt 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

v.a. € 17.00

Happy St. Patrick's Day!
St.Patricksday is dé nationale feestdag van Ierland maar Bibelot zorgt ervoor dat Dordrecht op deze dag ook een beetje groen kleurt! We vieren deze dag met niemand minder dan Bunch of Bastards,

Bunch Of Bastards
Denk aan The Pogues, Flogging Molly and Dropkick Murphys in combinatie met traditionele Ierse folk songs mert een up-tempo rauwe folk-punk. Met hun Ierse frontman komen ze zaterdag naar Bibelot dus bereid je voor op een avond vol feest gedruis!

Drunken Dolly
Muziek, gezelligheid en alcohol. De drie kernbegrippen die gekoppeld kunnen worden aan de band Drunken Dolly. Met hun snelle punk met folk invloeden weten ze van elke vloer een met bier bedekte dansvloer te maken. Dus trek die regenlaarzen maar uit de kast, haal een biertje bij de bar en brul mee. It’s raining beer, so grab a pint and sing along! It’s raining beer, so let’s party on!

Drunken Dolly is ontstaan in 2004 toen een groep vrienden bij elkaar kwam om muziek te maken geïnspireerd door Dropkick Murphy’s en Flogging Molly. De band met leden van o.a. “the Apers” en “the Bat Bites”, besloot om direct aan eigen materiaal te werken en hierdoor hebben ze door de jaren heen een eigenwijze mix van punk en folk weten te combineren.

The Burning Pubcrawlers
Wat gebeurt er als je twee muzikanten met een liefde voor de folkpunk bij elkaar zet en ze een deadline geeft een band in elkaar te zetten in amper een maand tijd? Dan krijg je de beste, meest roekeloze, bij elkaar geraapte zooi die je maar kunt voorstellen! De Burning Pubcrawlers zijn ontstaan uit een chaotische situatie en knallen als geen ander. Je kunt verwachten dat de 6-koppige band de boel affikt met zijn catchy folk punk, geinspireerd door Dropkick Murphy’s, Flogging Molly, The Rumjacks en zelfs het Nederlandse BZB. Zo hard gaan dat er na dit feest geen spaan meer heel is, enkel nog de brandsporen en lege pints van de nu al legendarische Burning Pubcrawlers.

Meer punk en rock