Popronde (Astronaut, Max Hell, Wolfskers)

gratis
concert
hiphop
indie
pop

Datum

zo 8 okt 2023

Locatie

Power stage

Deuren open

19:00

Aanvang

19:30

gratis

Astronaut
De compromisloze liedjes van Astronaut zijn goudeerlijk en onvervalst. De teksten zijn te omschrijven als filosofisch met een nuchterheid uit de achterhoek. Na twee zelfgeproduceerde EP’s en een ‘Kleinste Theaters van Nederland Tour’ maakt Astronaut zich op voor een debuutalbum. Kom jij ze ergens zien landen?

Max Hell
Gruizige rammelrock uit de Amsterdamse indie-scene. Max Hell verscheen eind 2021 ogenschijnlijk uit het niets met band op het podium, in onder andere voorprogramma’s van Sophie Straat en Personal Trainer. Live staat Max Hell bekend om energieke optredens, waarbij “pop met punkpoeder" wordt afgewisseld door plotselinge “schreeuwen vanuit de onderbuik”.

Wolfskers
Wolfskers, een plant met hallucinerende effecten, maar bij teveel gebruik zeer giftig. Wolfskers neemt je mee op een innerlijke ontdekkingstocht langs mystieke ervaringen en confronterende realiteit. De debuutplaat van Wolfskers, die in 2023 uitkomt, brengt een mix van hip hop en alternative pop waarin belangrijke levensvragen niet geschuwd worden.

MarynCharlie (Brandstof)
indie-pop artiest uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, mentale gezondheid. Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende shows met haar band. Het afgelopen jaar deed ze o.a. mee aan de Grote Prijs van NL en won ze 3FM Trending talent.

Meer hiphop, indie en pop