Studio Brandstof: Thomas Geelens

Voor fans van John Mayer, Jason Mraz, Ed Sheeran & Bruno Mars

gratis
concert
pop

Datum

vr 2 aug 2024

Locatie

Brandstof

Deuren open

19:00

Aanvang

21:00

gratis

Hij werd opgevoed door sitcoms als Friends en The Office. En zo spendeerde Thomas Geelens zijn dagen op de bank in het licht van de televisie. Dankzij deze opvoeding ziet hij het leven graag als een slinger van seriescènes. Thomas verwerkt gebeurtenissen uit zijn leven in herkenbare, grappige en tragische beelden.

Sinds 2010 legt Thomas zich volledig toe aan de muziek en dat geeft hem nu 250 duizend luisteraars op Spotify. Met zijn vorige singles is hij alleen al in 2022 drie keer terechtgekomen in
New Music Friday NL, waardoor hij laat zien dat hij als Independent artist genoeg draagvlak kan creëren voor zijn muziek.

"Ik moet doen wat ik doe..." Ik ben op zielsniveau een artiest en schrijven, zingen, produceren en optreden van muziek is de beste manier voor mij om de wereld en mezelf te begrijpen. Op mijn beurt, als ik de luisteraar begrepen, gelukkiger, verbonden met een groter geheel kan laten voelen, dan is mijn taak volbracht - dat is mijn definitie van succes in de muziekindustrie - harten raken. Ik ben hier sinds 2010 fulltime mee bezig en het is het enige wat ik doe.

Meer pop