Nielson

10 jaar Nielson!

concert
pop
Uitverkocht

Datum

vr 1 dec 2023

Locatie

Main stage

Deuren open

19:30

Aanvang

20:00

v.a. € 30.50

Het is 10 jaar geleden dat hij doorbrak met zijn ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Hij heeft op zo’n beetje elk festival, theater en poppodium gestaan, won twee Edisons voor zijn album ‘Diamant’ en met grote hits als ‘IJskoud’, ’Sexy als ik dans’, ‘Hoe’ en ‘Beauty & de brains’ is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Dit jaar zal Nielson veel nieuwe muziek uitbrengen. Nielson: “Ik wil nieuwe verhalen maken. En samen met jullie zal deze clubtour een geweldig nieuw verhaal worden. Ik kan niet wachten!"

+Support:

𝗧𝗜𝗝𝗡: Tijn (22) heeft zijn eigen zangtalent ontwikkeld, nieuwe passie gevonden in het schrijven van eigen teksten en brengt een frisse pop-sound naar buiten, waarmee hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begint.

𝗣𝘂𝗰𝗸: De muziek van Puck varieert van dansbare house tunes tot persoonlijke verhalen. Haar nieuwe EP 'Dansen In De Regen' gaat dieper in op haar ervaringen en persoonlijke groei, en ze hoopt dat haar muziek mensen erkent en opluchting biedt tijdens haar shows. ''Hopelijk kan ik met mijn muziek mensen helpen, zoals muziek mij heeft geholpen.''

Gastartiest
MAXINE:
MAXINE schreef al verschillende nummers voor grote namen als Son Mieux en Maan en bestormd nu ook zelf de hitlijsten. Ze haalt haar inspiratie voor haar muziek uit Scandinavische popmuziek. Dit zorgt voor vrolijke muziek die iets wegheeft van Zara Larsson. Maxine wilde al jaren graag voor Nielson schrijven, maar zonder resultaat. Daar kwam dit jaar ineens verandering in. In augustus bracht MAXINE samen met Nielson single ‘Draaien’ uit.

🎫Geen tickets weten te bemachtigen? Voor het veilig kopen en verkopen van tweedehands tickets verwijzen wij je door naar onze partner: 𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝗦𝘄𝗮𝗽.

Meer pop