JAÏNDA

Geniet van de betoverende klanken van JAÏNDA!

concert
jazz
pop
soul

Datum

vr 15 dec 2023

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 15.00

Duik in de wereld van JAÏNDA, een muzikaal talent uit Almere dat al meer dan tien jaar haar stem laat horen. Haar liefde voor zingen begon als een hobby, maar vandaag straalt ze op het podium als nooit tevoren. Met ruim tien jaar zangervaring en flink wat podiumuurtjes op zak, heeft JAÏNDA de stap gezet naar de bachelor-opleiding Jazz Zang aan het conservatorium in Amsterdam. Ze is onlangs ook vocaliste geworden bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO), waarmee ze binnenkort op tour gaat.

De muziekwereld prijst JAÏNDA als een talentvolle en geweldige live-zangeres. Haar overwinning op het landelijke 'Kunstbende Young Creators Festival' en haar succesvolle deelname aan het NJJO markeren een veelbelovend begin van haar carrière.

Met producer Jonathan Quarmby, bekend van samenwerkingen met James Morrison, Kovacs, James Arthur en Lewis Capaldi, dook JAÏNDA dit jaar de studio in. In Londen en Amsterdam nam ze een gevarieerde en persoonlijke collectie songs op die haar veelzijdigheid weerspiegelen.

Een stem die volgens Michelle David bestempeld zal worden als klassiek. Sven Hammond: “JAÏNDA is een exceptioneel talent, waarvan je er maar weinig tegenkomt.”

Dus, maak je klaar om te genieten van de betoverende klanken van JAÏNDA. 🌟

Meer jazz, pop en soul