It’s Not A Phase, Mom! + Green Bay

18+
club
metal
punk
rock

Datum

vr 29 sep 2023

Locatie

Power stage

Deuren open

22:00

Aanvang

22:00

Deuren sluit

01:30

v.a. € 14.50

Denk even terug aan je middelbare school tijd. Je loopt door de aula, of zit in het fietsenhok met je boze muziek in je oren. De schoolbel gaat en je moet naar de volgende les. Misschien begreep niemand je of hoorde je er net niet bij. Vanavond delen we dat!

De DJ’s draaien je favoriete boze muziek uit die bijzondere tijd. De tofste emo/rock/metal komt voorbij. Nummers die je écht moet horen kun je aanvragen. Je kunt zelfs jouw eigen grijsgedraaide CD’s van huis meenemen om uit te lenen aan de DJ’s. (ze zullen er niet nóg meer krassen op maken.)

Waar maak je dat mee!?

Een avond vol nostalgie, voor jong en oud. Hiervan spijbelen is geen optie!

Line-up:

LIVE:Green Day by Green Bay
“Do you have the time to listen to me whine?!”

Iedereen zingt luidkeels mee met het intro van Basket Case; een van de vele hits van het punkrocktrio uit de San Francisco Bay Area. En wat dacht je van American Idiot, Wake Me Up When September Ends en Boulevard Of Broken Dreams? Inmiddels zijn hun nummers toch echt niet meer weg te denken uit je Spotify eindejaarslijst…

Green Bay eert de band voor hun decennialange bijdrage aan de muziek. Met behoorlijk wat vlieguren op zak weten de mannen als geen ander hoe een echte show wordt gegeven. Bloed, zweet en tranen worden gegeven om jouw leven weer een stukje mooier te maken. Zelfs de gitaren en versterkers zijn gekopieerd om exact dezelfde sound te krijgen! Kortom: Green Bay heeft alles in huis om jou de ultieme Green Day experience te geven. Volle bak energie en scheurende gitaren recht in je bek! Wees klaar voor circlepits, laagvliegend bier en crowdsurfers zodra de eerste noten door de speakers knallen!

“I hope you had the time of your life”
DJ’s: DJ Slumber & Food Fighters

Meer metal, punk en rock