Blaudzun

Blaudzun terug in Dordrecht!

concert
indie
pop
singer / songwriter

Datum

do 26 okt 2023

Locatie

Main stage

Deuren open

19:00

Aanvang

20:00

v.a. € 29.00

Songwriter en muzikant Blaudzun heeft het afgelopendecennium zijn stempel op de muziek gedrukt. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland.

Blaudzun speelde op festivals in Europa en de VS, zoals; Sziget, CMJ, SXSW, Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Hij ontving vele awards, waaronder de Dutch Public Broadcasting Award voor ‘Beste Album van het Jaar 2012’, Edison Award voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’.

Support: M. Lucky
M. Lucky is een rusteloze muzikant uit Amsterdam die probeert romantiek te vinden in de alledaagse realiteit door poëtische popliedjes te schrijven. Haar Millennial Anthems lossen de angst voor verveling op terwijl het leven voorbij raast als een tragische komedie.
Vergezeld door leden van Weval, Jungle by Night, Personal Trainer, Kovacs & EUT, brengt M. Lucky een rokerige, scherpe en gedurfde show met echo's uit de jaren zeventig.

Meer indie, pop en singer / songwriter