Verplaatst

vrijdag 21 mei 2021

Prince Tribute By The Beautiful Ones

Tijdslot #2 | Waardig eerbetoon aan Prince
1,5 meter show - verplaatst naar 21 april 2022

Dit concert is verplaatst naar donderdag 21 april 2022. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Dit is het tweede tijdslot van de avond. Klik hier voor het eerste tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Prince tributeband The Beautiful Ones speelt speciaal voor deze avond uiteenlopende classics van albums ‘Controversy’, ‘Lovesexy’, ‘Purple Rain’, ‘Parade’ en meer. Vlak na het overlijden van His Royal Badness besloten deze regionale topmusici een ode brengen aan Prince. Bestaande uit Monique van de Ster, Randy Derkhof, Maarten Teekens en Jared Grant (bekend van de Voice of Holland). Én Timothy “Phil” van der Holst op de drums/keys, Harry Mirck op de bas, Edwin in ‘t Veld op de gitaar en The Unknown bedient de toetsen. Verwacht een originele uitvoering van klassiekers!

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
22:00
Aanvang
22:15

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.