The Dead Daisies (US/AUS)

Met special guests: Beasto Blanco & Mike Tramp

concert
rock

Datum

vr 8 nov 2024

Locatie

Main stage

Deuren open

18:45

Aanvang

19:30

v.a. € 38.00

In het begin van het vorig decennium werd The Dead Daisies opgericht met als missie het creëren van klassieke rock uit de jaren 70, het samenbrengen van topmuzikanten en het levend houden van rockmuziek. Ondanks de vaak verklaarde dood van rockmuziek, hebben ze bewezen dat het genre springlevend is door een reeks succesvolle albums uit te brengen die wereldwijd lof hebben geoogst en een groeiende schare fans hebben verzameld. De band heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de rockwereld en heeft indrukwekkende optredens gegeven op wereldwijde podia, waaronder het delen van podia met enkele van 's werelds grootste rockbands, waaronder Kiss, Guns N' Roses, Scorpions, Aerosmith, Def Leppard, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top, Foreigner, Judas Priest en de Hollywood Vampires.

Een hoogtepunt was het optreden in Cuba na het opheffen van het embargo, een symbool van de verenigende kracht van muziek. Na een decennium van succes brachten ze een "Best Of" album uit, waarbij ze een terugblik boden op hun favoriete nummers van de afgelopen jaren, en kondigden ze een nieuwe tour aan. Tegelijkertijd zijn ze bezig met het opnemen van nieuwe muziek, waarbij ze vastberaden blijven om de grenzen van rockmuziek te verkennen en te verleggen.

Support: Beasto Blanco
Beasto Blanco is een rockband die in 2011 werd opgericht door Chuck Garric en Christopher Latham. De huidige samenstelling bestaat uit Calico Cooper, Christopher Latham, Chuck Garric, Jan LeGrow en Sean Sellers. De band staat bekend om hun rauwe, krachtige rock met een theatrale live-ervaring.

Support: Mike Tramp
Mike Tramp is een Deense zanger en songwriter die vooral bekend is van zijn werk met hardrockbands White Lion en Freak of Nature. Hij heeft veertien albums uitgebracht, waaronder zeven soloalbums. Zijn pure rock doet denken aan Bruce Springsteen en Tom Petty, maar dan met een iets harder randje. Zijn teksten zijn zeer persoonlijk en gaan vaak over zijn eigen leven.

Tijdschema
18:45 uur: deur open
19:30 – 20:05 showtime Mike Tramps
20:15 – 21:00 showtime Beasto Blanco
21:15 – 22:45 The Dead Daisies

Meer rock