Hoe betaal ik in Bibelot?

Vanaf augustus 2019 kun je in Bibelot uitsluitend met PIN betalen. Bibelot accepteert bankpassen met logo’s van Maestro of V Pay en creditcards Visa en Mastercard. Dit geldt voor zowel de bars als de ticketkassa. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen in Bibelot of het Energiehuis. De dichtstbijzijnde pinautomaat is op 10 minuten loopafstand van het Energiehuis. Enkel in het geval van een pinstoring is het mogelijk om met cash te betalen.

Bibelot werkt dus niet langer met consumptiemuntjes. Heb je nog blauwe muntjes in bezit? Print dit formulier. Lever het ingevulde formulier samen met de munten in bij de bar of kassa in Brandstof. Opsturen kan ook. Restitutie vindt plaats binnen vier weken na ontvangst.

Voor gebruik van een locker is een 2-euromunt vereist. Tip: neem deze zelf mee, dan sta je snel in de zaal! Je kunt ook contant geld wisselen of opnemen bij automaten nabij de lockers.

Verwacht je in Bibelot merchandise van een artiest te kopen? Neem dan voor de zekerheid contant geld mee. Het is niet altijd mogelijk om te pinnen bij een merchandise-stand. Contant geld opnemen is in Bibelot niet mogelijk.