Zipps Versterkt

Estée Moïse, Nona Luca & Chollo

concert
hiphop
singer / songwriter

Datum

za 1 jun 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 9.00

Sinds 2018 is The Zipps de businessclub van Bibelot. Ondernemende muziekliefhebbers vernoemden de club naar de gelijknamige Dordtse band die in de jaren ’60 het boegbeeld was van de Dordtse popcultuur. The Zipps ondersteunt lokaal talent en presenteert deze talentvolle bands uit de Drechtsteden. Het aanwezig publiek stemt deze avond wie er met de grootste prijs vandoor gaat. Alle drie de artiesten zullen hoe dan ook worden ondersteund bij hun verdere ontwikkeling. Wil je meer weten over Bibelot's businessclub? Kijk dan op deze pagina.

Estée Moïse
Estée is een 19-jarige singer-songwriter afkomstig uit Zwijndrecht die hard aan de weg timmert met haar eigen geschreven nummers. Haar eerste single is in november 2022 uitgekomen met de naam 'De Sprinter'. Binnen enkele weken zal haar tweede single uitkomen. “Als je van mij was”.

Nona Luca
Nona Luca is een singer-songwriter die al op veertienjarige leeftijd begon met schrijven van haar eigen muziek. Nona Luca heeft in diverse bandjes gespeeld, waardoor ze haar veelzijdigheid als muzikant kon ontwikkelen. Haar muziek, doordrenkt met persoonlijke gevoelens en herinneringen, raakt luisteraars diep. Met een betoverende stem en meesterlijke songwriting weet Nona Luca een blijvende indruk achter te laten, waarbij ze haar publiek meeneemt op een emotionele reis door haar unieke verhalen. Tijdens deze avond zingt en speelt ze een mix tussen Americana en Country.

Chollo
Chollo is een artiest van Antilliaanse komaf. Al op jonge leeftijd speelde hij in een brassband en is hij op latere leeftijd zelf nummers gaan maken. Zijn leidraad hierin is om altijd de Caribische sound erin mee te nemen.

Meer hiphop en singer / songwriter