Wild Romance

SUBURBAN TOUR 2024/2025

net bevestigd
concert

Datum

vr 4 okt 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

19:30

Aanvang

20:00

v.a. € 22.50

De legendarische Wild Romance blijft geschiedenis schrijven. Een vet nieuw album is op komst, terwijl het zweet nog niet is opgedroogd bij de mannen, van een waanzinnige tour, waarbij het beste Nederlandse album ooit – Shpritsz – integraal werd gespeeld.
Nu komt de Suburban Tour er aan met de beste songs van Herman Brood én his Wild Romance aangevuld met vele andere TOP HITSZ en natuurlijk onze hedendaagse hits. Het Gaat absoluut één groot feest der herkenning worden met al die fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook alle emoties!

Wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz en Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever en Still Believe.

Het was Sex, Drugs, Rock 'n' Roll – met hoofdletters! - en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stond, met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België, die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen, en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet.

Anno 2024 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:
Dany Lademacher – Gitaar & Vocals
David Hollestelle - Gitaar & Vocals
Otto Cooymans - Toetsen & Vocals
Jo De Roeck- Lead Vocals
John Aponno- Bas
Jan t ‘Hoen - Drums

Binnenkort in Bibelot