We Love Dark Music w/ Auger (UK) + DARKER + Palais Ideal + La Lune Noire

Het nieuwste op het gebied van post-punk, new wave en synthpop!

concert
new wave
rock

Datum

zo 15 dec 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

13:00

Aanvang

13:30

v.a. € 16.00

Ontdek het allernieuwste op het gebied van post-punk, new wave, synthpop en andere duistere genres!

Een aantal bands hebben de krachten gebundeld en brengen een gloednieuwe clubavond, met een aantal van de meest populaire donkere acts van nu.

Auger (UK) versmelt donkere rock met scherpe pop. Hun energieke liveoptredens laten een uniek, melodieus geluid horen. De afgelopen jaren hebben ze menig groot festivalpubliek voor zich gewonnen.

Darker (NL) maakt donkere melancholische synthpop, beïnvloed door onder andere Depeche Mode en Massive. Hun podiumshow, met schitterende video-ondersteuning, mag je niet missen.

**La Lune Noir (NL) **
De van oorsprong Dordtse dark-wave band La Lune Noire heeft zijn sporen in het donkere circuit al ruimschoots verdiend. Het Dordtse publiek kent La Lune Noire waarschijnlijk al van de optredens op Black-Out in Bibelot. Op deze avond kan het kennis maken met nummers van het 7e studio album dat in 2024 uit zal komen. Het staat weer garant voor een geweldige live-act.

Palais Ideal (NL) neemt de 'old school' post-punk van bands als The Chameleons, Buzzcocks en The Sound als uitgangspunt en sleept deze op gitaar gebaseerde, stemmige, melodieuze sound met een agressief randje de 21e eeuw binnen.

Meer new wave en rock