U2two

Een Tribute aan de Legendarische Band U2!

concert
rock
tribute

Datum

vr 24 mei 2024

Locatie

Main stage

Deuren open

20:00

Aanvang

21:00

v.a. € 27.00

In april 2023 verscheen U2two op het landelijke toneel van het populaire SBS6 TV programma The Tribute – Battle of the Bands. De kijkers, waaronder veel trouwe U2-fans, waren met stomheid geslagen toen frontman Sam Kramer met zijn “Bono” voorkomen ook nog eens exact hetzelfde stemgeluid als de Ierse rockster liet horen.

De band doet live niet onder voor U2 zelf en de kans om dat te bewijzen in een stadionsetting, grepen de bandleden met beide handen aan door te luisteren naar de adviezen van de kritische jury van het programma. Ze vochten zich naar de finale en mochten uiteindelijk als één van de vier winnaars 3 maal een volledig uitverkochte ZiggoDome bespelen. Dit was voor de band - maar zeker ook voor veel kijkers - een wens die uitkwam.

U2two brengt de muziek van de wereldberoemde stadionband naar de popzalen, festivals en concertzalen in een energieke concertshow. Met een selectie van songs uit het prille begin tot nu, ga je genieten van een heerlijke U2 show met de grootste en meest bekende hits van de 4 decennia die de band al meegaat. Zing mee met “I Will Follow, “Angel of Harlem”, “I Still Haven’t Found What I’m Looking For”, “One” en ga zo maar door. Kortom: een concert vol energie, meezingmomenten en emotie wat je niet mag maar zeker niet wilt missen!

Meer rock en tribute