Totally 12-inch

House & trance classics, vinyl only

18+
club
electro
house

Datum

za 24 feb 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

21:00

Aanvang

21:00

Zaal sluit

02:00

Deuren sluit

03:00

v.a. € 7.00

Op zaterdag 24 februari transformeert Bibelot in een tijdloze reis met de allerbeste house en trance classics, uitsluitend op vinyl gedraaid.
Ontdek de tijdloze klanken van house en trance classics tijdens Totally 12-inch. Een reis door de groeven van het verleden, rechtstreeks naar het hart van de dansvloer.

Line-up
Max Versace
Na jaren in de muziek bezig te zijn als journalist, bassist in een band en ongeremd ervaringsdeskundige in het uitgaansleven, zit de Shazam-lijst en platenkast van Max Versace vol. Hij besluit dat hij meer wil doen met alle verzamelde muziek en oefent maandenlang met zo veel mogelijk verschillende soorten muziek in elkaar te draaien. Wanneer hij van een kennis, die rond de 20009s DJ9de, een platenspeler en een deel van zijn muziekcollec琀椀e kan overkopen loopt het pas echt storm. Het is sindsdien niet meer gelukt om even door een stad te lopen, zonder met nieuwe platen thuis te komen. Vanaf dat moment draait hij ook op vastere avonden, zoals op 8Disco Dinsdag9 in Dordrecht.

BilderDussen
BilderDussen, een bescheiden purist en een echte platenboef. Met bijna 25 jaar ervaring met draaien is nog weinig te gek voor BilderDussen en weet hij zich te redden met vele subgenres van de elektronische muziek. In de Alblasserwaard is hij bekend van onder anderen Beatcafe waar hij resident was en diverse optredens op Roofbouw Rammers. Ook heeft hij inmiddels diverse sets gedraaid in landvast zoals op de Koningsnacht avonden en Lammetjeswiel Festival. BilderDussen neemt een selectie heerlijke houseplaten mee uit zijn onwaarschijnlijk grote collectie. Maar elke keer is het weer een verrassing wat hij deze keer mee zal brengen.

Oldenbeuving
Oldenbeuving…Ook deze Utrechtse Dj neemt een platentas vol met vinyl mee. Deze duizendpoot gaat ook al flink wat jaartjes mee. Oldenbeuving komt een “Feel-good-birthday-set” neerzetten. Een korte speciale set om zijn verjaardag te vieren maar zeker ook om een extra kickstart te geven aan de dansvloer. Zijn classics set wordt naar eigen zeggen; Vrolijk, funky en feel-good. Met beats die je lichaam niet meer willen verlaten.

Sander van H
“I’d like to return to a classic” Is misschien wel een een goede zin om de stijl te omschrijven van Sander van H. Zijn dj sets ongeacht de stijl bevatten altijd veel invloeden van classic house tracks. Een muzikale duizendpoot met een grote liefde voor de housemuziek in een breed spectrum

Meer electro en house