The Dutch Queen Tribute

Een overdonderende live ervaring voor elke Queen liefhebber!

concert
rock
tribute

Datum

vr 15 dec 2023

Locatie

Main stage

Deuren open

20:00

Aanvang

21:00

v.a. € 23.50

Alle grote hits en geliefde album tracks van deze grandioze rockband komen tot in detail voorbij in een energieke show. Van het superieure stembereik van Freddie Mercury tot de verfijnde dynamiek van Brian May, van de melodische bas partijen van John Deacon tot de karakteristieke grooves van Roger Taylor, samengesmeed door Freddies herkenbare pianopartijen.
De muziek van de rockgiganten van Queen heeft inmiddels flinke sporen achtergelaten in onze cultuur. Dat hun talloze hits tijdloos zijn blijkt wel uit de grote schare fans die met elke nieuwe generatie alleen maar groeit. Ook de bandleden van The Dutch Queen tribute werden al op jonge leeftijd geraakt en het heeft hen muzikaal gevormd.
The Dutch Queen tribute bestaat uit vijf bekende muzikanten die de liefde voor Queen delen: Merijn van Haren (Navarone, The Analogues), Joost van Haaren (Krezip, Anneke Van Giersbergen), Henk Jan Heuvelink (Marike Jager, Klein Orkest), Bram Hakkens (Kyteman, Maaike Ouboter), en Kees Lewiszong (Navarone).

Meer rock en tribute