The Dirty Daddies

Let's get DIRTY again! 🔥

concert
pop
Uitverkocht

Datum

vr 16 feb 2024

Locatie

Main stage

Deuren open

19:15

Aanvang

20:15

v.a. € 30.50

SINNERS ARE WINNERS is de titel van de clubtour die The Dirty Daddies komende winter langs de poppodia van Nederland brengt. Als je deze inmiddels roemruchte mannen in het wit eerder live hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten. De grootste partyband van Nederland verzorgt met een ruim twee uur durende show de ultieme feestavond waar je stoutste dromen zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. In een zondvloed van hits en gekkigheid is het publiek uiteindelijk de grote winnaar.

Let's get dirty op 16 februari in Bibelot!

Support door Money & The Man
Volgens een lang vergeten Zwolse legende komt er elke vijftig jaar een monster uit het slijk van de IJssel gekropen. Er brandt een oud vuur in de ogen en een bedwelmende adem stoomt uit de neusgaten van dit tweekoppig beest, dat inmiddels bekend staat als het gevaarte Money & The Man.
Money & The Man wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll van hun zelfgetitelde debuut uit 2018. Bulldozer-riffs en drums die over je heen galopperen als schuimbekkende paarden.

Meer pop