Studio Brandstof: van den Bear (BE)

Verdwaal in een filmische dimensie vol liefde, emotie en sfeer

gratis

Datum

do 31 okt 2024

Locatie

Brandstof

Deuren open

16:00

Aanvang

23:00

gratis

"No Plan Survives First Contact" is de nieuwe EP van van den Bear. Opgenomen, gemixt en geproduceerd door Reinhard Vanbergen, zit het vol met nieuwe energie en nummers die geschreven en bedacht zijn voor op het podium.

Het hoofdthema van de EP is de manier waarop je kunt communiceren met de persoon van wie je houdt, ongeacht de situatie. Hetzij wanneer ze ver weg zijn (A Conversation with a Twist, Rabbit in the Paint) of wanneer je probeert de persoon te zijn die zij voor je zien (Colour Me).

Een filmische dimensie blijft de drijvende kracht achter deze EP (Fade to Black en A Conversation with a Twist) en de liefde en inspiratie gebracht door gelukkige eenzaamheid en weidse ruimtes blijft de sfeer van de nummers voeden (Spectacles).

Met een nieuwe bezetting verkennen Antoine, Olivier, Kevin en Sébastien nieuwe horizonten en jij bent uitgenodigd voor de reis. Een reis vol liefde, plezier, emotie en sfeer, krachtiger dan ooit; die je nog steeds op een dwaalspoor willen brengen; die nog steeds proberen te communiceren met niet-beren.

Binnenkort in Bibelot