Studio Brandstof Festival

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie, Boike Wieman, Tom Hartman & Joren Wieman & DJ Syllie

gratis
electro
folk
pop

Datum

vr 14 jun 2024

Deuren open

19:00

Aanvang

21:00

gratis

Vier de verjaardag van Studio Brandstof!

Voor deze bijzondere dag hebben wij ook een bijzondere editie, namelijk: Studio Brandstof Festival! Tijdens deze editie hebben we niet één, maar vier geweldige acts die je niet mag missen.

Line-up:

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie
Dit is een Casio-gestuurd electro-LED-light-duo met een snoeiharde bas. Ze zingen Hollandstalige uitermate catchy pop. Nancy zingt en speelt bas. Zij was de vaste bassiste bij Hausmagger. De Roadie zingt en speelt de keys. Zij drumde samen met Nancy in de Rockbitch-groep pEp! Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie is geïnspireerd op de Casio SA-1, het mini 100Sound ToneBank keyboardje uit 1989. Je kan het helemaal nergens mee vergelijken, maar je zou kunnen denken aan de kinderen van Eefje de Visser en Spinvis... Op ketamine dan.

Boike Wieman - spoken word
Boike Wieman is een opkomend stuk vers cultuur uit het Dordtsche Pantheon.

Tom Hartman & Joren Wieman
Wij, Joren Wieman & Tom Hartman, zijn twee muzikanten die elkaar hebben gevonden in de binnenstad van Dordrecht, waar wij beiden regelmatig zingend ronddwalen. Afzonderlijk hebben wij al flink wat muziek gemaakt. Joren is van origine een pianist en Tom een folkmuzikant. We kwamen bij elkaar om een eenmalig gezellige show te maken. Aangezien dat zeer goed viel, zowel bij het publiek als bij ons, zullen wij onze stemmen, toetsen, rietjes en snaren, nogmaals bij elkaar te wapperen om datgene te doen wat wij horen te doen: Muziek maken, gezellig!
Met invloeden van: Doe Maar, Marty Robbins, The Stanley Brothers, Kermit de Kikker en elke Dordtse muzikant!

DJ Syllie
Overdag antiquair en ‘s avonds DJ. DJ Syllie staat garant voor sfeer en feest! Met haar brede smaak weet ze ieder event om te toveren tot een onvergetelijke herinnering. Door haar liefde voor alle muziekperiodes weet ze een breed publiek te raken, al hebben nummers uit de 80’s,90’s en 00's een speciaal plekje in haar hart. Haar motto; "Het leven is kort, dus doe vooral wat je leuk vindt" brengt en glimlach op ieders gezicht en de voetjes van de vloer.

Timetable
21.00 – 21.15 Boike Wieman - spoken word
21.30 – 22.00 Tom Hartman & Joren Wieman
22.00 – 22.30 pauze
22.30 – 22.45 Boike Wieman - spoken word
22.45 – 23.25 Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie
23.30- 02.00 DJ Syllie

Meer electro, folk en pop