Studio Brandstof: _nee_nee_no_no_

Indie en artpop met een rauw randje

gratis

Datum

vr 23 aug 2024

Locatie

Brandstof

Deuren open

16:00

Aanvang

21:00

gratis

Noëmi Hofstede is een multidisciplinaire maker die werkt onder de naam nee_nee_no_no. Al op jonge leeftijd zei haar vader met een knipoog "Noëmi? Zij leeft van de liefde" En gelijk zou hij krijgen.

Haar werk draait om het thema liefde en relaties, waarbij ze niet alleen de schoonheid ervan door de verschillende levensfases van een mens heen onderzoekt, maar ook juist de momenten wanneer het niet lukt en we moeten genezen.

Haar artistieke invloeden omvatten artiesten zoals Lana Del Rey, Eartheater en Nina Simone. Deze invloeden weerspiegelen zich in de donkere en introspectieve elementen van haar werk.

Noëmi's stijl kenmerkt zich door een rauw randje, waarbij ze de duisternis en complexiteit van menselijke emoties niet schuwt. Haar werk is doordrenkt met een gevoel van rouw en rauwe eerlijkheid, waardoor het een diepe emotionele resonantie heeft.

Haar nieuwste werk laat een verandering zien van field recordings en mantra-achtige vocalen naar een meer traditionele benadering van muziek dat zich begeeft tussen artpop, indie en jazzy invloeden.

Binnenkort in Bibelot