Memphis Maniacs – Farewell Tour

Hello/Goodbye: The Final Clubtour

net bevestigd
concert

Datum

vr 4 apr 2025

Locatie

Main stage

Deuren open

20:00

Aanvang

21:00

v.a. € 21.50

Sinds 2006 hebben MEMPHIS MANIACS Nederland veroverd met hun unieke mix van genres en energieke optredens. Van Paaspop tot Zwarte Cross, van Concert at Sea tot Dance Valley - overal lieten ze het publiek uit hun dak gaan met hun ingenieuze mash-ups.

Na bijna 15 jaar muzikale hoogtepunten en grotendeels uitverkochte clubtours stond een groots afscheid op de planning, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Een abrupt einde dreigde, en andere projecten kwamen op de voorgrond. Nu is dan eindelijk de tijd rijp voor het langverwachte slotakkoord van de “Masters of the Mash-up”.

In april 2025 komen Smash Robinson, Biff Anderson, Reverend Big, Buck Wilson en Iwan Dubrowski nog één keer langs met hun Final Clubtour. Dit optreden vormt niet alleen het waardige laatste hoofdstuk van hun indrukwekkende muzikale reis, maar is bovenal een eerbetoon aan de fans. De band wil via deze tour alle fans bedanken voor de ontelbare mooie momenten en onvoorwaardelijke steun door de jaren heen.

Verwacht een extra lange, meeslepende show vol bekende hits én vergeten pareltjes. Het belooft een emotionele reis te worden door de rijke geschiedenis van deze baanbrekende act.
Kom nog één keer dansen, huilen en meezingen met één van de meest originele en overrompelende acts uit de Nederlandsche muziekgeschiedenis..

Binnenkort in Bibelot