Makersborrel

gratis

Datum

vr 17 mei 2024

Deuren open

16:00

Aanvang

16:00

gratis

Op vrijdag 17 mei is het terras van Brandstof in het energiehuis het podium voor de Dordtse Makers Borrel #22. Namens Bibelot nodigen we je graag uit voor een ongedwongen vrijdagmiddagborrel voor makers en geïnteresseerden.

Of je nu de pen als je drumstokken gebruikt, of de kwast als je microfoon hanteert, de Makers Borrel is voor jou. En of je nu een solo-act hebt of deel uitmaakt van een creatieve band, op de Makers borrel delen we allemaal dezelfde passie voor het creëren van iets unieks.

Net zoals een geweldige track verschillende genres combineert, verwelkomen we kunstenaars en makers van allerlei disciplines - van rockende schilders tot rappende beeldhouwers en house-dj's van het penseel.

Of zoals de nieuwe cultuurnota over de Makers Borrels stelt: “Een open netwerk kan leiden tot interessante kruisbestuivingen, multidisciplinaire initiatieven en een aantrekkelijk makersklimaat.” Daar heffen wij het glas op!

De Makers Borrel is elke 3e vrijdag van de maand op een wisselende locatie en zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Schrijf je in via www.ikmaakdordrecht.nl om de maandelijkse uitnodigingen per e-mail te ontvangen.

📅 Datum: Vrijdag 17 mei
🕓 Tijd: 16:00 - 19:00
📍 Locatie: Brandstof, Bibelot, Energiehuis, Dordrecht

Aansluitend om 19:00 is in Brandstof een gratis optreden van LÖNA. De volgende borrel is vrijdag 21 juni bij Tinimini Room.

Binnenkort in Bibelot