Long Road Festival

Bluesfestival ten behoeve van Alpe d'Huzes

concert
blues

Datum

zo 24 mrt 2024

Locatie

Brandstof

Power stage

Deuren open

14:30

Aanvang

14:30

v.a. € 11.00

Long Road Festival 2024, een bluesfestival ten behoeve van Alpe d'Huzes, is voor deze editie naar het Energiehuis gefietst!
Vanaf zondagmiddag 24 maart a.s. 14:30 uur kunnen bezoekers genieten van optredens op de Power Stage van Bibelot en in café Brandstof. Kopman Rob Hendrikse heeft wederom een ronduit geweldige line-up opgeleverd bestaande uit Francesco Daniel, Little Hat, Slim Robin & Arie Verhoef, Straight, Barking Luke Bluesband, Payne & Hendrikse & Cindy Peress
Het Long Road Festival draagt bij aan Alpe d'Huzes, een bijzonder sportief evenement dat geld inzamelt voor kankeronderzoek en de verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker.

Meer details over Alpe d'Huzes zijn te vinden in de links onder deze pagina. Doneren kan via de aanwezige donatiepot, QR-codes ter plaatse, of direct via de links onder deze pagina. Steun onze persoonlijke en wederom meefietsende favoriet Rolf Ran! Long Road Festival wordt georganiseerd in samenwerking met Rob Hendrikse en Stichting Samball.

Ontvang 50% korting met je Dordtpas! Wil je dit event bezoeken? Neem dan via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Je ontvangt dan een unieke code om het ticket met korting aan te schaffen. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier! Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

Meer blues