Green Lizard

Green Lizard viert hun 30-jarig bestaan!

concert
rock

Datum

vr 6 dec 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

v.a. € 18.50

Green Lizard, de Nederlandse rockband die in 1994 werd opgericht door de broers Brian, Willy en Remi Tjon Ajong, viert dit jaar hun 30-jarig bestaan!

De band, die voor het eerst in 20 jaar in hun meest succesvolle formatie op het podium zal staan, zal onder andere drummer Roeland en bassist Jan Jaap, die beiden de band verlieten halverwege de jaren 2000, verwelkomen. "Als je me vorig jaar had verteld dat ik ooit weer met deze jongens zou spelen, had ik je voor gek verklaard," vertelt zanger Remi Tjon Ajong met een glimlach. “Maar vanaf de eerste noten voelden we gelijk die oude magie," voegt hij toe. "Het is als een droom die uitkomt," vult zijn broer en gitarist Brian aan.

Green Lizard heeft een rijke geschiedenis, met hoogtepunten zoals het winnen van de Grote Prijs van Nederland, een Zilveren Harp, het uitbrengen van succesvolle albums en optredens op grote festivals over de hele wereld. Na een periode van pauze en zijprojecten, herenigen de bandleden zich met hernieuwde passie en inspiratie om hun 30-jarig bestaan op een memorabele manier te vieren!

Meer rock