Pearl Jam Tribute (Rearview Mirror) + Gosse Bosma + My Own Army

concert
rock

Datum

vr 19 jan 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

v.a. € 19.50

Rearviewmirror - Pearl Jam Tribute
REARVIEWMIRROR is een groep van 5 doorgewinterde muzikanten met maar één doel: het publiek onderdompelen in nostalgie met de muziek van de beste grungeband uit Seattle. De beukende drums en zware riffs zorgen voor een opzwepende en strakke set waarmee elke zaal uit zijn dak gaat. Van springen op ‘Porch’ en ‘Even Flow’ tot tranen bij ‘Release’.

Gosse Bosma
Als je denkt aan het woord “hoop” zoeken we het vaak niet in een Friese naam. Toch is het mogelijk om een sprankje hoop te vinden in elke situatie als je maar de kracht weet te vinden. In de muziek van de Dortse singer-songwriter Gosse Bosma hoor je goede en slechte verhalen uit zijn verleden ‘from a life on the road’. Na veel wilde muzikale jaren koos hij ervoor om het bandleven achter zich te laten. Van het spelen op festivals zoals: Appelpop, Eurosonics noorderslag en Big Rivers met de band Vokatus, is er nu plaats gemaakt voor gitaar en zang als wapen om het publiek te vermaken. Bosma’s geluid is geïnspireerd op Frank Turner in combinatie met een goed gevoel voor ‘boeren-rock’, waar Bennie Joling zijn hoed voor zou af doen. Met de eerste Nederlandstalige pop rock EP is Gosse op zoek naar een publiek om het mee te delen

My Own Army
De hoogtijddagen van de grunge liggen natuurlijk in de 90’s, maar daar trekt My Own Army zich niets van aan. Deze grungerockers staan al ruim tien jaar aan de top van de Nederlandse grunge scene. Hoe dat klinkt? Beeld je even de liefdesbaby van Soundgarden en Nirvana in en je hebt een goed beeld van deze band. Met vijf albums op zak is My Own Army meer dan klaar om grunge geschiedenis te schrijven.

Tijdschema:

20:30 – 21:15 My Own Army
21:30 – 22:15 Gosse Bosma

22:30 – 23:30 Rearviewmirror

Meer rock