Gosse Bosma + My Own Army + Francesco Daniël + D-Drecht Planet

concert
rock

Datum

vr 19 jan 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 11.00

Gosse Bosma
Als je denkt aan het woord “hoop” zoeken we het vaak niet in een Friese naam. Toch is het mogelijk om een sprankje hoop te vinden in elke situatie als je maar de kracht weet te vinden. In de muziek van de Dortse singer-songwriter Gosse Bosma hoor je goede en slechte verhalen uit zijn verleden ‘from a life on the road’. Na veel wilde muzikale jaren koos hij ervoor om het bandleven achter zich te laten. Van het spelen op festivals zoals: Appelpop, Eurosonics noorderslag en Big Rivers met de band Vokatus, is er nu plaats gemaakt voor gitaar en zang als wapen om het publiek te vermaken. Bosma’s geluid is geïnspireerd op Frank Turner in combinatie met een goed gevoel voor ‘boeren-rock’, waar Bennie Joling zijn hoed voor zou af doen. Met de eerste Nederlandstalige pop rock EP is Gosse op zoek naar een publiek om het mee te delen

My Own Army
De hoogtijddagen van de grunge liggen natuurlijk in de 90’s, maar daar trekt My Own Army zich niets van aan. Deze grungerockers staan al ruim tien jaar aan de top van de Nederlandse grunge scene. Hoe dat klinkt? Beeld je even de liefdesbaby van Soundgarden en Nirvana in en je hebt een goed beeld van deze band. Met vijf albums op zak is My Own Army meer dan klaar om grunge geschiedenis te schrijven.

Francesco Daniel
Singer/Songwriter & One Man Band Francesco Daniel brengt muzikale verhalen en liedjes met een boodschap. Van uptempo tot ballads; de muziek van Francesco valt niet in een hokje te plaatsen. Met invloeden van Newton Faulkner, John Butler en Luka Bloom speelt Francesco zijn liedjes en eigenzinnige versies van de grootste hits allertijden doormiddel van gitaren, voetdrums en muzikale special effects! Hij stond eerder op grote en kleine podia waar onder het Big Rivers Festival, Tivoli Vredenbrug en trad samen op met o.a. Jannemien Cnossen, Hans Vandenburg en Tim Akkerman!

D-Drecht Planet
Het hiphopcollectief D-Drecht Planet bestaande uit meerdere rappers, vormgevers, producers en creatievelingen geboren in Dordrecht! Van het chillen om de dag te vullen. Tot het ontdekken van talent binnen een groep vrienden. Waar ineens muziek, kunst en alle andere aspecten van creativiteit de groep evolueerde tot het nu bekende "DDP". De groep heeft al een behoorlijke stempel op de Dordtse hiphopscene gedrukt en zijn hard aan het werk om heel Nederland over te nemen.

Meer rock