Fruity – Dordrecht Pride Afterparty

Feeling fruity? 🍓

net bevestigd
18+
club
disco
EDM
house
techno

Datum

za 31 aug 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

22:00

Aanvang

22:00

Deuren sluit

02:00

v.a. € 9.00

Hey girls, gays en theys, ben jij een beetje fruity? Mooi, wij ook en we mogen er zijn! Op zaterdag 31 augustus is Dordrecht Pride terug, met de afterparty in Bibelot vanaf 22.00 uur.
Verwacht geweldige live artiesten, glitters, zweet, geen gezeik, gewoon heerlijk jezelf zijn en genieten!

Line-up:

ALICE
ALICE, de DJ naam van Alice Olsthoorn, is een van de nieuwste opkomende DJ’s. Alice is een artiest, producer, en momenteel een van de meest gevraagde DJ’s. Haar hyperpop beïnvloede house beats zullen elk feest op gang brengen en haar muziek zal je meeslepen om de hele nacht te dansen. Maak je klaar om ALICE te ontmoeten.

Alice verwierf populariteit als muzikant door virale, zelf geproduceerde TikTok-hits zoals "Fackboy" en "Transformer". Alice begon elektronische muziekproductie te studeren aan het conservatorium van Amsterdam. Haar muziek is sterk geïnspireerd door de queer clubcultuur en de behoefte om jezelf uit te drukken op de dansvloer. Door zowel haar muziek als haar actieve stem op queer kwesties is ze een echt icoon van de LGBTQ+ gemeenschap geworden.

Roi Soleil
Roi Soleil (Zonnekoning) maakt ‘Frenglish pop with a dash of queer glitter’.
De songs van Roi Soleil gaan over zelfliefde, seksualiteit en identiteit en schieten tussen dansbare elektropop en epische EDM bangers. Muzikaal laat hij zich inspireren door acts als Mika, Yelle, Angèle, Stromae en Lady Gaga.

Roi Soleil is de superhelden versie van Matthijs, een Brabantse puber met problemen die hij wil oplossen door een kroon (van tie-wraps) op zijn hoofd te zetten. OUI, hij is van goud, maar hij is hier om te laten weten dat jij dat ook absoluut bent. Op zijn barokke vleugels mikt hij op nooit minder dan douze points en een deelname aan het Eurovisie Songfestival. Allez c’est parti!

De Mannen van Agile Scrum Group
De Mannen van Agile Scrum Groupis een DJ duo bestaande uit quintenser en Max Versace. Hoewel ze uit twee verschillende steden in Nederland komen, kent het duo elkaar al langere tijd via Twitter, uitgaan en verschillende gedeelde vriendengroepen. quintenser programmeert, is vormgever en komt uit de hyperpop-scene. Max Versace is muzikant, muziekjournalist en heeft zijn basis in Franse house, techno en disco. Wat De Mannen van Agile Scrum Group uiteindelijk bij elkaar heeft gebracht zijn twee dingen: feesten met vrienden en het volledig uitdiepen van elke muzikale rabbithole.

In het voorjaar van 2023 organiseert een gemeenschappelijke vriend in Rotterdam een queer kink feest in Rotterdam, waarbij beide leden worden gevraagd om te komen DJ’en. Hier ontstaat na een zweterige avond dansen en bangers draaien: De Mannen van Agile Scrum Group. Hoewel Agile Scrummen je niet meteen te binnen schiet wanneer je een queer act boekt, wordt er enorm Agile gescrumd in de vorm van effectief de zaal slopen en flexibel de meest uiteenlopende nummers in hun set te mixen. Het duo staat inmiddels al op de radar bij meerdere queerfeesten en hoopt zich te kunnen storten op mode, muziekproductie en zo veel mogelijk feesten plat te spelen

Gogo dancers
Sary, Miia & Didii

Meer disco, EDM, house en techno