Finale Grote Prijs van Dordt

Dé talentenjacht van de Drechtsteden

concert
net bevestigd

Datum

za 23 dec 2023

Locatie

Power stage

Deuren open

20:30

Aanvang

21:00

v.a. € 6.00

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en het bieden van een podium.

Dé talentenjacht van Drechtsteden voor iedereen die de strijd durft aan te gaan! Op 23 december maken de acts zich klaar voor de FINALE!🙌

Finalisten:
GREY NOMAD
Deze indie / alternative band weet te overtuigen door het strakke samenspel en de sterke vocalen. GreyNomad neemt je mee op een sferische reis in de zoektocht van het leven. Ze spelen nummers over de dagelijkse onzekerheden, twijfels, liefde, hoop en acceptatie. De sound van de band laat zich het beste omschrijven als toegankelijk en melancholisch, maar met een donker randje. Na een aantal bandwisselingen is de band op volle sterkte en voorzien van een extra dosis dynamiek, zowel in het oude als het nieuwe werk.

THE HARMLESS
The Harmless grijpt op eigentijdse wijze terug naar de expressieve rock en metal uit het verleden. de catchy riffs vliegen je om de oren terwijl je kijkt naar een energieke performance. De band heeft er al flink wat jaren op zitten en weet daarmee de sterke onderlinge muzikale connectie moeiteloos over te brengen. Momenteel zijn ze bezig met hun debuutalbum, met een verwachte release in midden 2024.

RECTUM STRETCHERS
Deze jonge Dordtse 'herrieformatie' maakt muziek waar de passie vanaf spat. Verwacht goregrind, dikke riffs, snelle blastbeats en gore zang. De band speelt met plezier en overtuiging en weet en zaal daarin moeiteloos mee te krijgen.

ZOEKHETUITMAN
Zoekhetuitman is een recht-toe-recht-aan punkgroep. Ze spelen strakke nummers met uiteenlopende teksten. Bijvoorbeeld over hun aversie tegen studeren en dingen die in de fik moeten vliegen. Ze zetten een energieke en lompe show neer waar je met een piep in je oren weer van vertrekt.

Binnenkort in Bibelot