Brian Dunne (US)

Voor liefhebbers van Bruce Springsteen

concert
singer / songwriter

Datum

wo 8 nov 2023

Locatie

Brandstof

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

v.a. € 16.00

De Amerikaanse singer-songwriter Brian Dunne bevond zich vorig jaar nog onder de radar van de gemiddelde americana-liefhebber. Tot zijn nummer New Tattoo (2018) werd ontdekt door Danny Vera, die het begon te draaien in zijn programma op Radio Veronica en hem als eerste artiest tekende op zijn label Pressure Makes Diamonds. Dunne is relatief jong, maar in zijn muziek klinkt door dat hij een oude ziel heeft – niet voor niets is Bruce Springsteen zijn belangrijkste inspiratiebron. Naast deel uit te maken van de band Fantastic Cat is Dunne inmiddels ook weer bezig met nieuw eigen werk. Single It's A Miracle is een goed voorproefje van wat er allemaal nog komen gaat!

Locatie Brandstof

Support: Herman de Kok

Herman de Kok is een uit Nederland afkomstige singer-songwriter en frontman van de alternatieve rockband My Own Army die onlangs hun 5e studio album uitbracht genaamd A King On Every Corner.
Ook kun je hem kennen als frontman van de Pearl Jam cover band ‘Rearviewmirror’ die in 2016 in de finale stonden van de Clash of the Coverbands en al op menig festival de 90’s hebben doen herleven als onderdeel van ‘The Legends Of Rock’. In december 2022 werd bij Herman kanker vastgesteld, een uitdagende periode die hem ertoe aanzette om, nog voor zijn behandelingen, een 3e solo album te maken dat de emotionele
achtbaan waarin hij zat, zou samenvatten. Met veel geluk en de juiste behandelingen herstelde Herman, waardoor hij in september 2023 zijn derde (dubbel) album genaamd ‘A Second Thought…A Second Chance’ kon voltooien en uitbrengen, wederom via RVP Records. De opbrengst van dit (fysieke) album zal volledig gedoneerd worden aan het KWF.

Meer singer / songwriter