Bibelot X DOOR: We had to leave. (DE) + Mo Bedick

Indie uit Duitsland geïnspireerd door American Football, Basement en Bombay Bicycle Club!

gratis
concert
indie
shoegaze

Datum

za 6 apr 2024

Locatie

Door

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

We had to leave.
We Had to Leave is een moderne indieband afkomstig uit Bremen, Duitsland. Gebaseerd op de emotionele diepgang van Midwest Emo en de melodieuze allure van UK Indie, maakt het trio – bestaande uit Julian Bendixen, Christian Heinze en Torben Germer – muziek die de essentie van verandering en groei vastlegt.

Geïnspireerd door onder meer American Football, Basement en Bombay Bicycle Club, weeft We Had to Leave een muzikaal tapijt samen dat diep persoonlijk en toch universeel herkenbaar is. Hun nieuwste album, "Years", begin dit jaar uitgebracht, is een oprechte reis door tijd en emotie.

Mo Bedick
Op het gebied van psychedelische indiemuziek, waar genres botsen en grenzen vervagen, ontpopt het in Nederland gevestigde kwartet Mo Bedick zich als een boeiende kracht. De vierkoppige band hervormt de scene met een eclectische mix van shoegaze, psychedelische rock, hiphop en future jazz. Geïnspireerd door de giganten van deze genres verweeft Mo Bedick onverwachte en complexe sonische verhalen met meeslepende melodieën. Hun muziek is een reis, net als het leven zelf, waar dodelijke ritmes en messcherpe riffs de luisteraar onverwachts verpletteren.

Meer indie en shoegaze