Aynsley Lister (UK)

Voor fans van: Gary Clarke Jnr., Eric Clapton, The Black Keys, John Mayer, Tedeschi Trucks

concert
americana
blues
rock

Datum

do 9 mei 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

20:00

Aanvang

20:30

v.a. € 20.00

Aynsley Lister staat al meer dan twee decennia aan de top van de bluesmuziek en wordt gepromoot als een van de meest opwindende hedendaagse bluesgitaristen van vandaag.

Bekend niet alleen om zijn uitzonderlijke gitaarspel, maar ook als een zeer gerespecteerde songwriter wiens passie voor muziek genres overstijgt door moeiteloos blues, soul, Americana, rock en soms zelfs pop-elementen te combineren.

Tijdens deze tour presenteert Aynsley zijn nieuwe studioalbum "Along For The Ride", uitgebracht op 11 november 2022 via zijn eigen label Straight Talkin' Records, dat hij samen met zijn vrouw Stephanie heeft opgericht. De nieuwe release biedt 13 nummers - verhalen uit het dagelijks leven over relaties, verlies, gevoelens en het leven zelf in al zijn facetten, verweven in pakkende melodieën, rockende riffs, virtuoze gitaarsolo's en een energieke mix van moderne elementen en traditionele blues.

Aynsley Lister zal zijn band leiden door een sensationele set, waarbij hij nummers van de zeer geprezen nieuwe release zal uitvoeren, samen met favorieten van fans uit het verleden.

Voor fans van: Gary Clarke Jnr., Eric Clapton, The Black Keys, John Mayer, Tedeschi Trucks

Meer americana, blues en rock