078 Podcasts – Koningshouse Afterparty

Op 27 april dans je de laatste energie uit je benen op dé Koningsdag afterparty van Dordrecht in de Powerstage Bibelot!

18+
club
house

Datum

za 27 apr 2024

Locatie

Power stage

Deuren open

21:00

Aanvang

21:00

Deuren sluit

02:00

v.a. € 16.00

Bibelot en 078podcasts stropen de mouwen op voor een onvervalste afterparty:

KONINGSHOUSE _ AFTERPARTY!

Al jaren een begrip in Dordrecht tijdens Koningsdag: Finns KoningsHouse op het Blauwpoortsplein!

Dit jaar valt Koningsdag op zaterdag, de zon gaat onder en de muziek smaakt naar meer…

tijd voor dé Koningsdag afterparty van Dordrecht in de Power Stage Bibelot!

De muziek gaat verder waar we overdag gebleven zijn. Waar overdag de bekendere en vrolijke houseplaatjes centraal staan, schakelen we op de afterparty een tandje bij, natuurlijk overgoten met het welbekende 078podcasts sausje.

078podcasts ken je van een aantal succesvolle evenementen in Dordrecht, zoals Geheime Deuntjes tijdens Wantijpop en Wantij Live, het uitverkochte IndeBiesboschHal en Finns KoningsHouse met Koningsdag. De resident DJ’s hebben zo’n beetje elke DJ booth in Dordrecht wel gezien en kunnen niet wachten om Bibelot aan dit lijstje toe te voegen!

078podcasts verzorgt een online platform voor lokale DJ’s. Deze gast DJ’s vind je vroeg of laat weer op één van onze toffe initiatieven in Dordrecht terug.

Zo ook tijdens deze _AFTERPARTY. De line-up is gevuld met lokale helden uit de 078podcasts koker:

Roel Kant

Winnaar van de 078podcasts ‘Geheime Deuntjes DJ contest’ in 2018. Sindsdien is Roel regelmatig uitgenodigd bij de 078podcasts feestjes. Roel heeft de bijnaam de ‘discokoning van Dordt’ te zijn, maar zijn onverwachte uitstapjes naar andere stijlen zorgen voor een ongekende groove in zijn set.

Michelos

Vriend van de show en tevens een DJ die hard aan de weg timmert! Naast dat Michelos al een diverse online mixes heeft verzorgd als gast DJ, is deze van oorsprong Dordtse DJ ook zelf goed bezig als host met een radioshow Los! Je vindt hem met name in Amsterdam op zeer leuke plekjes als DJ, zoals Thuishaven recentelijk nog.

Ray Kouwenhoven

Ray Kouwenhoven is een DJ met enorm veel diepgang en drive in zijn set. Zijn DJ-sets voor 078podcasts zijn onwijs veel gestreamd. Als DJ vind je hem steevast in de techno bunker van festival het Lammetjeswiel in Alblasserdam. Een heerlijke afsluiter van de after dus!

078podcasts residents

Na een volle dag gedraaid te hebben op Finn’s KoningsHouse overdag, gooien de resident DJ’s van 078podcasts in de avond nog wat olie op het vuur! Het belooft een heerlijke muzikale reis te worden waar je nog eenmaal alles kan geven in de Power Stage van Bibelot!

Eerdere edities van de KoningsHouse afterparty in DOOR waren stijf uitverkocht, wees er dus op tijd bij!

Online Sale ONLY

Meer house