Vrijwilligers

Bibelot is powered by you!

Bibelot zoekt nieuwe horecatijgers, werkpaarden en feestbeesten, want we kunnen het niet alleen! Bibelot bestaat al meer dan 50 jaar. Zo oud hadden we nooit kunnen worden zonder onze grote helden: onze vrijwilligers.

Bij Bibelot ontmoet je artiesten, sluit je nieuwe vriendschappen en ontdek je nieuwe skills voor en achter de schermen. Van biertjes tappen tot tickets verkopen, artiesten ontvangen en technisch werk rond het podium: je leert het allemaal bij ons! Bibelot zoekt stagecrew, hosts, barmannen en –vrouwen voor tijdens onze evenementen.

Kan ik vrijwilliger worden?

Je kunt vrijwilliger worden als je minimaal 18 jaar oud bent en gemiddeld 3 uur per week beschikbaar bent. Voor de meeste functies vragen we je om (minimaal) 1 dienst per 3 weken te werken.

Gratis naar concerten en feesten

Werken in Bibelot biedt je mooie voordelen; je doet veel ervaring op, je netwerk groeit en je ziet de meest bijzondere kanten van de podiumwereld. Vrijwilligers krijgen gratis toegang en korting op consumpties.

Enthousiast?

Vul dan dit formulier in. Eén van onze medewerkers zal vervolgens contact opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. Tijdens dit gesprek krijg je uitleg over de precieze inhoud van vrijwilligerswerk. Ook zal hij of zij samen met je kijken welke functie het beste bij je past.

Ben je al vrijwilliger? Klik dan hier voor onze medewerkerspagina.

Werkzaamheden


Backstagehost
Backstagehosts ontvangen de artiesten achter de schermen. Ze maken iedereen wegwijs, dragen zorg voor de catering rider, zetten het diner klaar en beantwoorden eventuele vragen.

Stagecrew
De stagecrew weet van aanpakken. Ze helpen met opstellen van de backline, laden en lossen van de apparatuur, het ombouwen tussen het voor- en hoofdprogramma en het opruimen van de backstageruimtes en podia.

Horecacrew
Horecamedewerkers zijn echte sfeermakers. Ze staan achter onze bars, verkopen drankjes en zorgen voor een geweldige uitstraling van de zaal/avond!

Service
Servicemedewerkers zijn het gezicht van Bibelot. Ze verkopen en controleren tickets, verwelkomen gasten, maken ze wegwijs en beantwoorden eventuele vragen.

Dj’s en vj’s
Dj’s en vj’s hebben enorm veel invloed op het evenement. Dj’s verzorgen de muziek voor, tussen en na de artiesten. Vj’s omlijsten onze evenementen met spectaculaire visuals.

Promotie
Promotiemedewerkers ondersteunen bij de promotie van een evenement. Dat kan zowel online als offline.

Fotografie
Fotografen zijn de ogen van het publiek. Ze leggen de sfeer van de avond vast op beeld.

Videoregisseur
Videoregisseurs zorgen voor een visueel aantrekkelijk beeld dat past bij de muziek van de artiest. Ze geven leiding aan het maken van video-opnames, waaronder het aansturen van camera-operators, schakeltechnici en editors.

Camera-operator en schakeltechnicus
Camera-operators bedienen de camera’s en zorgen voor beelden die van je scherm af spatten. Schakeltechnici schakelen tijdens het maken van livestreams tussen de verschillende camera’s.

Editor
Editors monteren ruw materiaal tot een pakkende video. Hiervoor gebruiken ze programma’s als Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro en Adobe After Effects.