Vrijwilligers – Bibelot

Vrijwilligers

Bibelot is powered by you!

Bibelot zoekt nieuwe horecatijgers, werkpaarden en feestbeesten, want we kunnen het niet alleen! Bibelot bestaat al meer dan 50 jaar. Zo oud hadden we nooit kunnen worden zonder onze grote helden: onze vrijwilligers.

Bij Bibelot ontmoet je Ronnie Flex en Guus Meeuwis, sluit je nieuwe vriendschappen en ontdek je nieuwe skills voor en achter de schermen. Van biertjes tappen tot tickets verkopen, artiesten ontvangen en technisch werk rond het podium: je leert het allemaal bij ons! Bibelot zoekt backstagehosts, barmannen en –vrouwen voor tijdens feesten en concerten.

Kan ik vrijwilliger worden?

Je kunt vrijwilliger worden als je minimaal 18 jaar oud bent en gemiddeld 3 uur per week beschikbaar bent. Voor de meeste functies vragen we je om (minimaal) 1 dienst per 3 weken te werken.

Gratis naar concerten en feesten

Werken in Bibelot biedt je mooie voordelen; je doet veel ervaring op, je netwerk groeit en je ziet de meest bijzondere kanten van de podiumwereld. Vrijwilligers krijgen gratis toegang en korting op consumpties.

Enthousiast?

Vul dan dit formulier in. Eén van onze medewerkers zal vervolgens contact opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. Tijdens dit gesprek krijg je uitleg over de precieze inhoud van vrijwilligerswerk. Ook zal hij of zij samen met je kijken welke functie het beste bij je past.

Wil je je inschrijven als vrijwilliger of ben je het al? Klik dan hier voor onze medewerkerspagina.

Werkzaamheden


Backstagehost
Backstagehosts ontvangen de artiesten achter de schermen. Ze maken iedereen wegwijs, dragen zorg voor de cateringrider, zetten het diner klaar en beantwoorden eventuele vragen.

Stagecrew
De stagecrew weet van aanpakken. Ze helpen met opstellen van de backline, laden en lossen van de apparatuur, het ombouwen tussen het voor- en hoofdprogramma en het opruimen van de backstageruimtes en podia.

Horecacrew
Horecamedewerkers zijn echte sfeermakers. Ze staan achter onze barren, verkopen drankjes en zorgen voor een geweldige uitstraling van de zaal/avond!

Service
Servicemedewerkers zijn het gezicht van Bibelot. Ze verkopen en controleren tickets, verwelkomen gasten, maken ze wegwijs en beantwoorden eventuele vragen.

Dj’s en vj’s
Dj’s en vj’s hebben enorm veel invloed op het evenement. Dj’s verzorgen de muziek voor, tussen en na de artiesten. Vj’s omlijsten onze evenementen met spectaculaire visuals.

Fotografie, videografie en promotie
Fotografen en videografen zijn de ogen van het publiek. Ze leggen de sfeer van de avond vast op beeld. Promotiemedewerkers ondersteunen bij de promotie van een evenement. Dat kan zowel online als offline.