Van Dik Hout – Bibelot

vrijdag 6 december 2019

Van Dik Hout

Viert 25 jarig jubileum met nieuw album + support: Dan August

Van Dik Hout kent een vliegende start in 1994. Met het nummer ‘Stil in Mij’ staan de heren meteen aan de top van de Nederpop met pure rock en poëtische teksten. De snelle hoofdrekenaars zullen opmerken dat de band nu 25 jaar bestaat. Daar maakt het viertal een bijzonder feestje van. In 2019 staat op de planning: een nieuw album, documentaires, nieuwe singles en een best of album. Als toetje gaat Van Dik Hout op tour waarbij Dordrecht niet mag ontbreken!

+support: Dan August
Dompel de songwriting en harmonieën uit americana onder in een fris popsausje en je hebt Dan August. De band haalt hun zijn inspiratie uit o.a.: John Mayer en Harry Styles, maar ook invloeden van Bazart en The War On Drugs zijn duidelijk te horen. Het resultaat? De eerste single ‘Eyes On The Road’ haalde in drie maanden meer dan honderdduizend streams. Laat je verbazen door deze energieke band.

💳 : Vanaf augustus 2019 kun je in Bibelot uitsluitend met PIN betalen. Dit geldt voor zowel de bars als de ticketkassa. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Tickets
Voorverkoop
€ 21,00
Mindervalide
€ 21,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'Het gaat uiteindelijk om de muziek. We zijn een vriendenband maar de muziek houdt ons als band bij elkaar. Zolang de nieuwe nummers en ideeën blijven komen is Van Dik Hout heel belangrijk.'
Van Dik Hout

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50