Rondé – Bibelot

donderdag 23 mei 2019

Rondé

Met nieuw album en hit ‘Calling’

RONDÉ presenteert een nieuw album! Sinds de oprichting van de band ging het snel; single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van een nieuw album. De eerste single ‘Calling’ is wederom 3FM Megahit én Radio 2 Top Song. In januari staat RONDÉ op Eurosonic Noorderslag, daarna gaat de band op tour met een onmisbare stop in Dordrecht. Een muzikale reis binnen de melodieuze pop!

+Support: Haris
Deze 23-jarige Urban Pop artiest uit Eindhoven kende een droomstart van zijn carrière. Hij tekende een platencontract bij Sony Records toen hij 18 was, zijn eerste single bereikte de 27ste plek in de top 40 en hij werkte al samen met dj’s als Oliver Heldens en Hardwell. Hij weet als geen ander hoe je een feestje moet starten!

Tickets
Voorverkoop
€ 18,50

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00

In Brandstof:

Brandstof is het café van Bibelot. Je kunt zelf tosti’s samenstellen, je vrienden ontmoeten, of wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of feest. Een rock ‘n’ roll omgeving in een fris jasje!