Uitverkocht

zaterdag 29 februari 2020

Pene Corrida

Album release van dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld

Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert … het Jeugdjournaal. Dit jaar sleepte de band de award voor ‘Beste Live Band’ in de wacht tijdens het Dordts Popgala. Niet gek als je alle showelementen bij elkaar optelt. Het bewijs werd meermaals geleverd in Bibelot, onder andere tijdens de onvergetelijke Star Wars Special. Er is een nieuw album in de maak en daar hoort een zweterige album release party bij. Dordrecht; klaar om een salsa dansje te doen?

+support: Heavy Hoempa
Hardrock en metal hits door blazers! Massive brass rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van onder andere Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Gratis Afterparty
Nog niet klaar met headbangen? Blijf plakken voor de gratis afterparty Hispanic at the Metal Disco. Dj duo The Bald Impaler DJ Lords draaien de lekkerste, heavy tracks tot in de late uurtjes.

Uitverkocht

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler voor maar €4,50