vrijdag 16 december 2022

Orange Skyline

Post punk revivalband uit het noorden!
Broers in bands, dat is vragen om problemen. De popgeschiedenis staat er bol van, maar niet bij Orange Skyline, waar de gebroeders Stefan en Niels van der Wielen een ideaal creatief koppel vormen. Een beetje dollen dat wel, wel meer ook, maar ze vechten elkaar niet het kot uit zoals de Gallagher ‘bruvvas’. Inspiratie van dat illustere tweetal is er zeker. 16 december komen de Groningers naar Bibelot! 
 
Orange Skyline is op hun door JB Meijers geproduceerde titelloze tweede album de indie rock ’n roll band die ze altijd al in zich hadden. ‘Iedere indieband gaat met zijn tweede plaat elektronisch,’ zegt zanger/gitarist Stefan van der Wielen met een grijns. ‘Wij doen het net andersom.’

+ Support: Inge Lamboo

Hoewel Inge Lamboo met Why We Stay haar debuut maakt, is ze in de online wereld zeker geen onbekende meer. Ze ging viraal met haar Engelstalige cover van Hart Verloren van K3, trad daarmee op bij MNM en haalde eind verleden jaar The Best Social Media met de vele covers die ze op haar TikTok kanaal heeft geplaatst. Covers die uiteenlopen van Guus Meeuwis tot Måneskin en alles wat daartussen zit, gebracht op een manier zoals alleen Inge Lamboo dat kan.

Inge is autodidact, speelt verschillende instrumenten, is veelzijdig, iemand met een sterke mening die midden in de LGBTQ+ community staat en open is over de mentale problemen die ze heeft gehad.

Tickets

Locatie
Talent Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00