Uitverkocht

donderdag 17 november 2022

Miss Montreal

Nederlandse top op de Dordtse bune

Het is 2008 als Miss Montreal haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. Acht albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan. Samen met haar band is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek en dat mag gevierd worden met een nieuwe clubtour.

Support: R.A.T.
Diep in de krochten van het oosten des lands heeft R.A.T. zich afgelopen jaar terug getrokken om te werken aan hun debuut album ‘lift off’! Met nummers als ‘Count Me In’ en ‘Buzz’ klinkt het als een liefdes baby van AC/DC en Led Zeppelin.

De band staat te popelen om deze op de classic rock geïnspireerde songs over je heen te storten. Zorg dat je voorbereid bent op dit rock geweld, niets vermoedende luisteraars worden namelijk zonder pardon omver geblazen.

Drummer en leadzanger Thijs Rensink zal voor vele bezoekers een bekend gezicht zijn gezien hij sinds jaar en dag de drumzetel van Miss Montreal bestijgt.

 

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00