vrijdag 22 december 2023

Live Rock Karaoke Band – Kersteditie

Let’s get ready to rock! 🎙
Gratis entree met de Dordtpas!

Altijd al eens een echte rockster willen en met een band op het podium willen staan? Dan is nu je kans!😏
De Live Rock Karaoke Band voorziet een complete show met een vijfkoppige band om je wildste rock-dromen uit te laten komen. De band zit vol met solo’s en oneindige energie. Tijdens jouw geweldige optreden, betrekt de band ook het publiek waardoor het voor iedereen een onvergetelijke avond wordt.

Het is altijd een feestje! De presentator gooit de remmen los en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, op het podium en in het publiek. Er zijn meerdere schermen aanwezig met de songteksten erop, maar mocht je het toch even niet meer weten, staat onze presentator klaar om je weer op weg te helpen. Kies uit meer dan 100 klassiekers, van ABBA tot ZZ Top. Voor ieder wat wils! Schrijf je terplekke in en ga he-le-maal los. Jij kiest, wij spelen!

Gratis entree met de Dordtpas! Om met je Dordtpas tickets te ontvangen stuur je een mail met je Dordtpas nummer(s) naar publiciteit@bibelot.net (het kan ongeveer een week duren voordat je de tickets ontvangt). Let op: dit kan tot vrijdag 15 december, tot 17:00 uur.

Tickets
Voorverkoop
€ 14,50
Rolstoelticket
€ 14,50
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00